NM/LM Stavanger 2023

Submitted by
Antonie Cappelen
Publisert
7. november 2023

NM/LM i Stavanger Idrettshall er over,  med 431 deltagere fra 56 klubber og 54 dommere. Vi er imponert over nivået og prestasjonene, men kanskje aller mest over all glede og alle smilene vi har sett denne helgen. Veldig hyggelig er det også å se at medaljene er godt fordelt mellom alle deltagerklubbene. Se medaljestatistikken i Sportdata HER 

Alle resultater fra NM/LM finner du i Sportdata HER

konge

Også i år ble det delt ut to kongepokaler, til beste senior dame og herre. Kvinnenes kongepokal gikk til Selma Li fra Ål Taekwon-Do klubb, for hennes gull i sparring -55 kg og sølv i mønster 2. Dan. Herrenes kongepokal gikk til Magomed Naurdinov fra Bergen Taekwon-Do klubb, for hans gull i sparring -75 kg og sølv i mønster 2. Dan. Gratulerer! 

camilla

Under banketten delte vi også ut NTNs hederspris, som i år gikk til Camilla Melhus Rolstad. Camilla er en svært dyktig dommer med lang fartstid både internasjonalt og nasjonalt og hun er et stort forbilde! 

Stor takk til arrangørklubbene i Rogaland med Master Omid i spissen for mange frivillige, dere har gjort en imponerende jobb!

En spesiell takk til Sportdata-teamet, ledet av Markus Larsen, for et prikkfritt gjennomført teknisk arrangement. 

Takk også til alle klubbene, utøvere, coacher, dommere og supportere. Dere gjorde alle NM/LM til en fantastisk opplevelse.

Tre matteområder med seniorklasser ble strømmet live av Amedia på direktesport.no. Du kan fortsatt se sendingen fra ITF NM i opptak HER.

Ønsker alle velkommen til NM/LM i Trondheim 1.- 3. november 2024